Kalamper Gradnja

Višegodišnje iskustvo garancija kvaliteta

Građevinsko preduzeće kompanije Kalamper specijalizovano za izvođenje radova visoko i niskogradnje, počelo je sa radom krajem 2000-e godine. Od dana osnivanja, uspješnim vođenjem, stručnim prilazom, dobijenim poslovima, kao i kvalitetnim izvođenjem i poštovanjem ugovorenih rokova postali smo poznati u ovoj branši i stekli povjerenje kod velikog broja klijenata.

U našem portfoliu su poznati hoteli, vjerski objekti, rezidencijalni kompleksi, vile, apartmanski i stambeno-turistički objekti širom Crne Gore.

Iz oblasti građevinarstva pružamo usluge izrade projekata I projektne dokumentacije, vršimo gradnju stambenih I drugih objekata po sistemu «ključ u ruke» ili po želji investitora, vršimo iskope, odvoz materija I obezbjeđujemo uređenje terena.

U radu primjenjujemo najsavremenije standarde, tehnologiju, kao i materijale u građevinarstvu.

Pored izgradnje velikog broja objekata kako nisko tako i visokogradnje, specijalizovani smo i za izgradnju benzinskih stanica po sistemu ključ u ruke. Do sada smo na crogorskom tržištu uspješno izgradili 20 benzinskih pumpi.

Takođe, u kontinuitetu radimo na izgradnji stambeno-poslovnih projekata koje stavljamo na otvoreno tržište nekretnina na prodaju I tokom vremena smo prepoznati kao investitor koji najbolje razumije I ispunjava zahtjeva klijenata što nas čini veoma ponosnim.

Svakom projektu pristupamo sa puno pažnje pri čemu naše usluge uvijek imaju visok kvalitet izrade.

U našim građevinskim poduhvatima smo vođeni idejom da efikasno, brzo i uz maksimalni kvalitet udovoljimo zahtjevima naših klijenata.

Galerija