Kalamper Petrol

Prodaja naftnih derivata

Poslovna strategija naše kompanije se temelji na fleksibilnosti, inovativnosti I proaktivnom pristupu što nam je omogućilo da širimo svoje djelatnosti I ostanemo konkurentni u različitim sektorima. 

Pažljivo istražujući potrebe tržišta 2011. godine odlučili smo da svoju djelatnost proširimo u još jednom segmentu – prodaji naftnih derivata.

Danas sa ponosom ističemo da imamo tri moderne benzinske stanice i posvećeni smo osiguranju da vaša vozila uvijek budu u pokretu sa najkvalitetnijim gorivom i mazivima.

Naš uspjeh se temelji se na visokom kvalitetu proizvoda i usluga, posvećenosti korisnicima kao i društvenoj odgovornosti. I u budućnosti ćemo nastaviti da unaprijeđujemo svoje usluge kako bismo olakšali vaše putovanje I održavanje vaših vozila. 

Povjerenje koje nam ukazujete je naša najveća nagrada!

Kalamper Petrol Bar

Benzinska stanica „Kalamper petrol“ u Baru, koja se nalazi na magistralnom putu Bar-Ulcinj je urađena po najvišim, najmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim kao i ekološkim standardima.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Kalamper pumpe, nalazi se market sa velikim izborom robe široke potrošnje, autokozmetike I autopreme. Takođe u sklopu ove benzinske stanice posluje i caffe bar kao i auto perionica.
U caffe baru gdje će vas ljubazno osoblje dočekati i razvedriti posle dugog puta, u ponudi stoji veliki izbor pića I hrane. Takođe moguće je uzeti kafu za ponijeti za koju smo sigurni da će postati vaš omiljeni saputnik.

U sklopu pumpe nalazi se i stanica za brzo punjenje električnih vozila.

Radno vrijeme pumpe je 24h.

Kalamper Petrol Ulcinj

Nakon otvaranja benzinske stanice u Baru, u junu 2015. godine uslijedilo je otvaranje Kalamper petrola u Ulcinju.

Pažljivo prateći kretanja tržišta, kompanija Kalamper je uočila potrebu za otvaranjem moderne benzinske stanice u opštini Ulcinj što je ujedno i nastavak djelovanja kompanije ka tome da postane lider u prodaji naftnih derivata u ovom dijelu crnogorskog primorja.

Benzinska pumpa se nalazi na raskrsnici magistralnog puta Ulcinj – Vladimir – Velika Plaža, i zahvaljujući svojoj pogodnoj lokaciji tokom turističke sezone predstavlja nezaobilazno mjesto za sve koji su u prolazu.

U sklopu pumpe koja je urađena po najvišim standardima, posluje market kao i caffe bar gdje se možete osvježiti i napraviti pauzu, a ljubazno osoblje vam stoji na usluzi za svaku vrstu pomoći.

Radno vrijeme pumpe je 24h.

Kalamper Petrol Virpazar

Benzinska pumpa Kalamper Petrol u Virpazaru otvorena je u maju 2019. godine sa ciljem kompanije da nastavi širenje poslovanja u domenu prodaje naftnih derivata.

Kalamper petrol se nalazi na samoj raskrsnici magistralnog puta kod tunela Sozina i jedna je od najmodernijih benzinskih stanica na crnogorskom tržištu.

U sklopu ove pumpe nalazi se market kao i caffe bar, idealan za pauzu koja nam svima treba posle duže vožnje.

Radno vrijeme pumpe je 24h.