Turizam i ugostiteljstvo

Izazovite granice vaših očekivanja

Dobrodošli u naš svijet ugostiteljstva! Ovo je mjesto gdje velika ljubav i strast prema turizmu sjedinjuju snage pružajući vam nezaboravan doživljaj koji će pomjeriti granice vaših očekivanja.

Naša priča počinje sa iskrom ljubavi prema moru i ljepoti grada Bara gdje je sjedište naše kompanije, I želji da ljudima iz različitih krajeva svijeta ponudimo nešto što će im pružiti dublji uvid u ljepotu i autentičnost naše destinacije.

Svaki detalj našeg ugostiteljskog iskustva pažljivo je osmišljen kako bismo stvorili ambijent u kom se naši gosti osjećaju posebno, kao da su došli u svoj drugi dom. Od dizajna do personalizovane usluge, želimo da svaki trenutak koji provedete sa nama bude nezaboravan.

Krenuli smo sitnim koracima, vremenom napredovali I rasli I danas sa posnosom možemo reći kako smo prepoznato ime u ovoj branši.

Kalamper Hotel & Spa koji se nalazi na samoj obali Velikog pijeska predstavlja pravu oazu za opuštanje, uživanje u spektakularnom pogledu na more i pruža sve pogodnosti koje moderno putovanje zahtijeva.

Prostrane smještajne jedinice svojim nadahnutim unutrašnjim dizajnom nude gostima nezaboravan ugođaj i mogućnost izuzetnog boravka sa besprekornom uslugom.

Hotel raspolaže salom za sastanke, Spa & Wellness centrom, teretanom, restoranom, lounge barom, dječijom igraonicom i plažom.

Vaš odmor kod nas je više od običnog putovanja – to je iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek. Dođite i prepustite se uživanju u luksuznim sadržajima, blistavom moru i nezaboravnim trenucima. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i omogućiti vam da stvorite predivne uspomene koje će vas pratiti cijeli život.

Galerija