Energija budućnosti – Kalamper Super plus aditivirana goriva

ZAŠTITA MOTORA – EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO GORIVO – POVEĆANE PERFORMANSE

Kalamper Petrol obavještava svoje kupce  da sada u ponudi ima novu liniju  Super plus goriva koja su razvijena dodavanjem poslednje generacije multifukcionalnog paketa adtiva. Zahvaljujući svojoj naprednoj formuli ova premium goriva osiguravaju vašem automobilu vrhunac kapaciteta a vama maksimalnu udobnost tokom vožnje.

Jedna od glavnih prednosti I karakteristika Kalamper Super plus goriva jeste sprečavanje stvaranja naslaga I korozije u sistemu sagorjevanja čime se obezbjeđuje svakodnevno održavanje čistoće motora a samim tim I njegovog trajanja. Samo nakon jednog utrošenog rezervoara ovog goriva osjetićete značajnu razliku u snazi motora zahvaljujući čišćenju brizgaljke i drugih elemenata sistema za gorivo.

Naslage u instalacijama za gorivo I u samom motoru  su neminovna pojava, ali ukoliko se nagomilaju, one drastično opterećuju rad motora i smanjuju njegovu efikasnost, što može dovesti do čestih kvarova. Zahvaljujući posebnim supstancama u aditiviranim gorivama izbjećićete neplanirane popravke motora, začepljenje filtera I sistema za gorivo.

Kalamper Super plus je ekološki prihvatljivo gorivo jer sa smanjenom emisijom štetnih gasova  COi NO do čak 30 %, ovo gorivo doprinosi očuvanju životne sredine  čineći vaše putovanje zelenijim I održivijim.

Još jedna prednost je I značajna ušteda goriva jer samo sa jednim punjnjem rezervoara možete preći I do 50 kilometara više.

Nove vrste goriva – Super Plus dizel I Super plus BMB98  su prilagođene ključnim zahtjevima kupaca a preporučuju se za sve platforme benzinskih I dizel motora.

Ukoliko želite da unaprijedite brigu o svom vozilu, izbjegnete česte kvarove I povećate njegovu efikasnost, Kalamper aditivirano gorivo je onda vaš pravi izbor. Njegovim korišćenjem vaša svaka vožnja postaje prijatnije iskustvo. 

25.06.2024.