K CENTAR

Dobrodošli u budućnost stila, komfora i inovativnih tehnoloških rješenja!

Predstavljamo vam naš najnoviji poslovno-stambeni objekat koji će se uzdići u samom centru grada Bara. Sa samo nekoliko ekskluzivnih stanova, projekta koji će ponijeti naziv K Centar predstavlja pravu priliku za one koji teže luksuzu, privatnosti i visokom životnom standardu.

K Centar će biti spratnosti P+9, ukupne površine 1663,20m2 I predviđeno je da se na prizemlju, prvom I drugom spratu nalaze poslovne prostorije naše kompanije dok će na ostalim spratovima biti samo po jedan stan. Šest stanova će biti trosbne strukture površine 115,10 kvadrata a na poslednjem spratu će biti komforan dvosoban stan od 105,8 m2.

K Centar je pažljivo dizajniran I prati najnovije trendove u arhitekturi I opremanju. Kako biste se osjećali sigurno i zaštićeno u svom intimnom kutku grada svaki vlasnik stana će imati personalizovanu karticu za lift, osiguravajući da samo on može pristupiti svom spratu. U izgradnji se koriste samo najfiniji materijali kako bismo osigurali trajnu vrijednost vašeg doma što uključuje:

-Ventilisanu fasadu laminam;

– Multisplit sistemi grijanja/hlađenja sa smart sistemom povezivanja pomoću aplikacije sa telefona;

– Karticu za struju po hotelskom sistemu koja reguliše prekid električne energije, čime se značajno utiče na smanjenje troškova;

– Stepenište obloženo mermerom;

– Troslojni parket prve klase;

– Italijansku keramiku sa grohe sanitarijama;

– Ulazna blindirana vrata.

 Sada vas samo korak dijeli od luksuznog stanovanja u srcu grada Bara, istražite detaljnije K centar OVDJE.

31.01.2024.