“Kalamper Dolce” – Slatka mjera ukusa

Sa zadovoljstvom dijelimo sa vama vijest da će ovog ljeta naša turistička ponuda na Velikom pijesku biti bogatija za još jedan ugostiteljski objekat. Pripremamo se za otvaranje moderne pekare koja će u ponudi pored raznih vrsta peciva imati i neodoljive kolače, sladolede i druge delicije.

Enterijer smo kreirali sa ljubavlju i pažnjom  tako da svaki ugao odiše elegancijom i udobnošću pozivajući vas da se prepustite uživanju.

Smjestili smo se uz obalu, pa ćete kod nas biti okruženi plavetnilom mora i mirisima svježe pečenih peciva, a priznaćete da to zvuči kao neodoljiva kombinacija.

Naša ponuda obuhvataće širok spektar peciva, od onih klasičnih koje svi volimo do onih sa različitim nadjevima I neobičnim spojevima. Iskusni majstori u poslastičarstvu donose nam neodoljive kolače, koji će vas osvojiti na prvi zalogaj. Bez obzira da li volite čokoladu, voće ili njihovu kombinaciju garantujemo da ćete pronaći savršenu poslasticu koja će zadovoljiti vaše nepce.

Veliki izbor aroma naših sladoleda donijeće vam neophodno osvježenje u toplim ljetnjim danima i odvesti vas na putovanje ukusa i uživanja.

Jedva čekamo da vas ugostimo, vidimo se uskoro u Kalamper Dolce!

07.03.2024.