Nagrada za filantropiju „Iskra“

Sa zadovoljstvom dijelimo sa vama vijest sa smo odlikovani nagradom za filantropiju “Iskra” koju  Fond za aktivno građanstvo dodjeljuje zajedno sa partnerima već 15 godina zaredom.

Kroz različite projekte i akcije, tokom prethodne godine, fokusirali smo se na pomoć pojedincima u potrebi, pružili smo podršku obrazovanju, sportu, unapređenju zdravstvenih uslova, i generalno doprinjeli osnaživanju lokalne zajednice.

Osnovni postulat našeg poslovanja je da poslujemo dobro čineći dobro i “Iskra” je potvrda da to radimo na pravi način.

Nagradu je u ime kompanije primio Elvir Kalamperović, menadžer i jedan od snivača koji je kazao da je privilegija biti  među ovogodišnjim dobitnicima “Iskre” kao i da će Kalamper i dalje nastaviti da pokazuje svoju društvenu odgovornost:

Ova nagrada nas zapravo podsjeća na važnost solidarnosti i pozitivnog uticaja koji možemo imati kada svi zajedno djelujemo. ‘Iskra’ će biti naša inspiracija da se i u daljem radu angažujemo u filantropskim aktivnostima sa još većim entuzijazmom“, izjavio je on.

Naša kompanija nagrađena je u kategoriji Doprinos lokalnoj zajednici, a tradicionalna ceremonija dodjele nagrada održana je u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“ na Cetinju.

24.01.2024.