Otkrijte jedinstven način kupovine stanova sa Kalamper kompanijom

Kompanija Kalamper vam predstavlja jedinstvenu priliku koja će vam omogućiti da ostvarite svoj san o sopstvenom domu na najlakši mogući način. Sada možete kupiti stan u izgradnji, u našem poslovno-stambenom objektu K Residence kroz specijalnu ponudu koju smo u partnerstvu sa Erste bankom kreirali za vas.

Svjesni činjenice da postoji veliki broj ljudi koji imaju siguran posao ali nemaju vrijednu nekretninu koju mogu založiti kako bi podigli stambeni kredit, odlučili smo da kao kompanija sa reputacijom stanemo iza njih I budemo garant njihove buduće nekretnine do trenutka upisa iste u katastar.

Nakon završetka radova na našem objektu prenosimo svojinu nad stanomenim prostorom  na banku a u momentu kada kupac isplati kredit  zvanično postaje vlasnik stana I na papiru. Na ovaj način mi stojimo iza naših klijenata pružajući im dodatnu  sigurnost u kreditnom procesu.

Bez hipoteke i bez suvišnih troškova, pružamo priliku kupcima da se fokusiraju na uživanje u procesu stvaranja svog doma I da sa lakoćom planiraju svoju budućnost. Sloboda izbora, fleksibilnost u otplati i bezbrižnost su ključne riječi koje opisuju ovu ponudu.

Ne propustite priliku da postanete dio ovog inovativnog projekta i napravite prvi korak  ka kupovini sopstvenog doma u K residence-u u centru grada Bara! 

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona: +382 69 913 333.

Vaša budućnost, vaš dom – sa nama je to moguće!

11.12.2023.