Projekat K Residence – Love Where You Live

Sreća je na novoj adresi!

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo izgradnju novog poslovno-stambenog objekta koji će pomjeriti granice komfora i kvaliteta života u opštini Bar.

Bilo da ste u potrazi za mjestom koje će vam omogućiti ugodan život, dom na moru ili pak atraktivnu investiciju ovaj stambeni objekat je pravi izbor za vas.

Ušuškan u samom centru grada, K Residence je projekat koji svojim budućim stanarima pruža pravu udobnost, okruženje prilagođeno porodicama i predstavlja savršeno mjesto za nov životni početak.

Među stambenim jedinicama raspoloživi su oni struktura od jednosobnih do trosobnih, a odlikuju ih vrhunski standardi gradnje, moderan dizajn i najkvalitetniji materijali. Zgrada će imati 11 spratova sa ukupno 160 stanova, a planirani završetak radova je 31.12.2025. godine.

Recepcija koja je namjenjena za sva logistička pitanja će biti smještena na samom ulazu u zgradu i radiće 24 sata, a garaža za stanare koji se odluče za kupovinu parking prostora se prostire se na podzemnom nivou i ima 130 mjesta.

Projekat  je oblikovan tako da sadržajem svojim budućim stanarima obezbijedi sve na jednom mjestu kako bi u potpunosti mogli da uživaju u svakom trenutku svog dragocjenog vremena.

Spa I wellness centar za savršenu relaksaciju i opuštanje nakon napornog dana, igraonica i zelene površine kako bi djeca mogla bezbrižno da se igraju, caffe – poslastičarnica idealna za stvaranje lijepih uspomena sa porodicom I prijateljima.

Blizina prodavnica, škola, vrtića, medicinskih ustanova i sportskih sadržaja svojim stanarima olakšaće svakodnevicu, dok će buđenje sa pogledom na panaromu našeg lijepog grada učiniti da vam svako jutro započne osmijehom. 

Više o projektu

25.07.2023.