Renoviran Lounge bar hotela Kalamper

Nova priča na starom mjestu!

Sa radošću želimo podijeliti sa vama  vijest da je naš Lounge Bar na krovu hotela Kalamper dobio potpuno novi izgled koji će vam ponuditi osvježeno iskustvo boravka u našem luksuznom hotelu.

Novi Lounge Bar je dizajniran tako da vam pruži nesmetano uživanje u nezaboravnom pogledu na Jadransko more koji vas jednostavno neće ostaviti ravnodušnim. Prostrana terasa i moderno uređen enterijer stvaraju savršen spoj elegancije i opuštanja, čineći vaše večernje izlaske ili  uživanje u čarobnom zalasku sunca neponovljivim iskustvom.

 Uz jedinstvenu atmosferu, ponosno predstavljamo i naš novi koncept otvorene kuhinje koji daje posebnu čar našem Lounge Bar-u.  Za istinske ljubitelji gastronomije koji znaju da uživaju u čudesnim kulinarskim specijalitetima ova kuhinja će biti pravi izbor. Kvalitet sastojaka, harmonija ukusa, izvrsnost tehnike u kuvanju,  ali i konstantnost kvaliteta zadovoljiće čula i onih sa najistančanijim ukusom.  Uz gastro delicije, uživaćete i u vrhunskim vinima nekih od  najkvalitetnijih domaćih i stranih etiketa te ćete na taj način upotpuniti svoj ugođaj.

Uvjereni smo da ćete sinergiju boja, okoline i detalja razumjeti kada nas posjetite jer zaista je teško opisati riječima iskustvo koji ćete ovdje doživjeti.

Čekamo vas na našem novom Lounge Baru!

Broj za rezervacije: +382 68 333 833

25.07.2023.