Sezonsko zaposlenje na obali mora

Kalamper Hotel & Spa u susret ljetnoj sezoni poziva entuzijastične pojedince zainteresovane za posao u sektoru ugostiteljstva da se prijave na neku od otvorenih pozicija u sklopu hotela i plaže.

Smješten na samoj obali mora hotel predstavlja savršenu kombinaciju luksuza i opuštanja a prostrana plaža idilično okruženje za kreiranje nezaboravnih trenutaka.  Naš kolektiv čine strasni pojedinci koji uživaju u svom poslu i svi oni koji žele doprinjeti pozitivnoj atmosferi i energiji dobrodošli su da nam se priključe.

Od kandidata očekujemo da su komunikativni i da uživaju u radu sa ljudima kako bismo zajedničkim djelovanjem pružili jedinstvene trenutke zadovoljstva svakom gostu.

Našim budućim zaposlenima nudimo priliku za rad u inkluzivnom radnom okruženju, konkurentna primanja, uredno radno vrijeme i mogućnost za nastavak angažmana i nakon sezone.  Trenutno tražimo različite profile kandidata sa iskustvom rada ali i početnike voljne da svoje iskustvo stiču u hotelijerstvu luksuzne kategorije i to na pozicijama u: 

Sektoru domaćinstva – higijeničarke, sobarice, hostese;

Sektoru hrane i pića – barmeni, koktel majstori, konobari;

Kuhinji – kuvari, pomoćni kuvari, pizza majstori, poslastičari.

Rad u dinamičnom timu nosi brojne izazove ali i jedinstvenu priliku za razvoj vještina i upoznavanje velikog broja ljudi. Svi koji žele dobrodošli su da nas posjete i saznaju više o našem konceptu poslovanja, radnom okruženju i viziji koju dijelimo.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem e-maila na adresu: manager@hotelkalamper.me

06.02.2024.